Jdi na obsah Jdi na menu

MU SK Louky - TJ Sokol Návojná 6:0 (5:0)

6. 5. 2017

 

Sestava:  Radek Janča - Jiří Kadlík, Mikač, Kuchárek (68. Laciga), Pisklák - Pavelka, Podaný, Burša (73. Kadlík Robert), Sadil - Malota, Kocourek (63. Suchánek)

Připraveni: Sedláček

 

Komentář: 

 

Kdo by se před utkáním podíval na tabulku, tak by si řekl, že jej čeká vyrovnaný duel. Opak byl ovšem pravdou a Louky smetly Návojnou na domácím hřišti vysoko 6:0.

Domácí nastoupili do zápasu bez několika opor a ve značně omlazené sestavě se dvěma dorostenci. Zajímavostí pak byla záložní řada Louk, která byla složena výhradně z levonohých fotbalistů. Aktivita byla od začátku utkání na straně Louk. Domácí hráči předváděli hezký kombinační fotbal. Návojná vsadila na jednoduchost a dlouhé nakopávané míče. O první velkou šanci Louk se postaral Tomáš Malota, který mířil v dobré pozici na vzdálenější tyč, ale bránu netrefil. Ve 12. minutě rozehrával Pisklák volný přímý kop, který z velké vzdálenosti prošel až do brány a domácí šli do vedení. O deset minut později už to bylo 2:0. Přetažený centr z levé strany sice hosté odvrátili ven z pokutového území, ale pouze k Jiřímu Kadlíkovi, který nic nevymýšlel a z prvního doteku se opřel do míče. K vidění byl nádherný gól, kdy se míč od břevna odrazil do země a skončil v bráně. Louky byly při chuti a už ve 26. minutě přidaly třetí gól. Po rychlé akci zazmatkovala obrana Návojné společně s brankářem a padl gól, který byl nejspíš vlastní, nakonec si ho však připisuje Sadil. Hosté už by se v tu dobu nejraději viděli na zpáteční cestě, ale ještě nebyl ani poločas. Louky ovšem pokračovaly ve skvělém výkonu, přenášely hru ze strany na stranu a hlavně střílely góly. Na 4:0 zvyšoval krásnou dělovkou z dálky Tomáš Burša. Před odchodem do šaten se trefil i Adam Podaný a bylo to už 5:0.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s aktivnějším přístupem a podařilo se jim vypracovat si několik šancí na čestný zásah. Nejblíže k tomu byli po přímém kopu za hranicí velkého vápna. Ten už směřoval do brány, ale včasným zákrokem ho vytěsnil Radek Janča. Louky už se nikam nehnaly, prostřídaly některé hráče a soustředily se na udržení čistého konta. Snaha Návojné postupně upadala a míč měli opět na kopačkách především domácí hráči. V 75 minutě se trefil Sadil a bylo to už 6:0. V samotném závěru utkání pak domácí rozehrávali přímý kop, který si vzal na starost Podaný. Podařilo se mu přesně najít hlavu Maloty, který míč usměrňoval do sítě. Rozhodčí v daný moment překvapivě zápas ukončil a sedmý gól už se tím pádem nepočítal. Díky drtivému vítězství se Louky posunuly na čtvrté místo před svého dnešního soupeře.

Příští utkání odehrajeme v sobotu 13. 5. v Dolní Lhotě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář